Home / archiefcentraal / informatieochtend stomadragers vechtgenotenhuis

informatieochtend stomadragers vechtgenotenhuis

“We gaan er een ontspannen ochtend van maken en heel praktisch allerlei zaken met elkaar bespreken in groepjes. Daarnaast is er voor de liefhebbers de mogelijkheid om een wandeling te maken in de prachtige omgeving van het Vechtgenotenhuis.” Stomaverpleegkundigen Jozé Bernsen en Romana Vrugteveen zijn namens het ziekenhuis aanwezig om de stomadragers met raad en daad bij te staan.

Tijdens de informatieve ochtend op 15 juni zal ook een vertegenwoordiger van de regionale Nederlandse Stoma Vereniging aanwezig zijn en is er uitleg over stoma- en ander medisch-specialistisch materiaal door een fabrikant. De ochtend duurt van 10.00 tot ongeveer 12.00 uur en vindt plaats in het Vechtgenotenhuis, Beerzerweg 5d, 7731 PA Ommen.

Aanmelding

Belangstellenden kunnen zich van tevoren aanmelden voor de bijeenkomst. Dit kan telefonisch op dinsdag: 0523 – 27 68 18, per e-mail: stomapoli@sxb.nl of schriftelijk: Röpcke-Zweers Ziekenhuis, ter attentie van stomapoli, postbus 1, 7770 AA Hardenberg. De stomaverpleegkundigen zullen ervoor zorgen, dat er voldoende koffie of thee klaarstaat.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.