Home / archiefcentraal / huur een kraam voor de uitgaansmarkt

huur een kraam voor de uitgaansmarkt

Veel vrijwilligersorganisaties hebben inmiddels een brief gehad, waarin vermeld staat dat op vrijdag 2 september weer de Uitgaansmarkt in Ommen wordt georganiseerd van 15.00 tot 21.00 uur op de Markt rondom de muziektent.

Het doel van de Uitgaansmarkt is om alle inwoners van de gemeente te laten zien wat Ommen te bieden heeft op sociaal, cultureel en maatschappelijk terrein. Voor vrijwilligersorganisaties een unieke gelegenheid om zich te presenteren, contacten te leggen, nieuwe leden en vrijwilligers te werven. Tevens kunnen organisaties zich presenteren op het podium.

De organisatie beschikt over maximaal vijftig kramen. Vrijwilligersorganisaties kunnen een kraam huren van drie meter lang en krijgen de beschikking over twee stoelen. Wilt u verzekerd zijn van een kraam, meldt u dan vóór vrijdag 1 juli aan bij mevrouw A. Rolvink (voorzitter stichting Festijn), De Schammelte 14 in Ommen via: festijnommen@live.nl of 0529-453841.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.