hoogspanning bij de blijde boodschap

De hele maand juni houdt boekhandel De Blijde Boodschap in Nieuwleusen de voordeelactie Hoogspanning. Bij aankoop van een van de tien spannende toptitels krijgt de klant het prachtige dikke boek Ooggetuige van Athol Dickson (nieuwwaarde 12,50 euro) er gratis bij. Athol Dickson is onmiskenbaar een spannende-boeken-schrijver. Zijn manier van schrijven is origineel, heeft hier en daar een humoristische kwinkslag, bevat genoeg wendingen in de plot om de vaart er flink in te houden en laat de lezer tot het eind in het ongewisse.

“Katy O’Connor en Ruth Gold waren als kinderen dikke vriendinnen. Samen hebben zij als getuigen opgetreden in de zaak van een vermoorde evangeliste. Door hun getuigenis werd een joodse man veroordeeld tot opsluiting in een beruchte gevangenis. Nu is het vijfentwintig jaar later. De man heeft zijn straf uitgezeten en is weer op vrije voeten. En weer worden er mensen vermoord. Wie vijfentwintig jaar geleden tegen de man getuigde, is nu zijn leven niet zeker.”

Boekhandel De Blijde Boodschap geeft het boek Ooggetuige (een boek van bijna vijfhonderd bladzijden ) weg bij aanschaf van een van de tien nieuwe spannende boeken uit de actie. Dat zijn onder andere De Twaalfde Imam van Joel C. Rosenberg en Dreigende duisternis van Bodie & Brock Thoene.

Veel meer informatie over de actie Hoogspanning, het actieboek, de toptitels, en een lijst met alle christelijke spannende boeken, is ook te vinden op www.spannendeboek.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.