Home / archiefcentraal / hoogengraven in beweging

hoogengraven in beweging

Op het terrein van C.B.S. Hoogengraven in Stegeren wordt op zaterdag 9 juli een kinderrommelmarkt en een bazaar gehouden. Vanaf 10.00 uur tot 15.00 uur is er van alles te doen, te zien en te smullen. Schminken, pony rijden en Rad van Avontuur met hele bijzondere prijzen te winnen, volgens de organisatie. Maar er is ook markt, demonstraties en nog veel meer. De opbrengst van deze dag gaat naar Stichting Hoogengraven in Beweging, die een kinderspeel- en sportvoorziening wil realiseren op het terrein van CBS Hoogengraven.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.