Home / archiefcentraal / hockey club dalfsen krijgt semi waterveld

hockey club dalfsen krijgt semi waterveld

Veel spelers zullen er op deze zonovergoten zaterdag niet bij stil hebben gestaan dat ze aan de Gerner Es voor het laatst op een zandveld speelden. Toch hebben deze velden de hoofdrol gespeeld in de geschiedenis en ontwikkeling van de club. Het was al duidelijk dat de mat zijn beste tijd had gehad. Grasprietjes waren nog nauwelijks zichtbaar en hier en daar bleef water staan, met name op het oefenveld.

De firma Ubink is uitgenodigd de nieuwe grasmat te leggen. Deze moet het niet hebben van zandtoevoeging, zoals het oude veld, af en toe flink besproeien is genoeg. Hij moet een jaar of vijftien meegaan. De gemeente Dalfsen draagt voor driekwart bij aan de financiering van het nieuwe veld. Na het C en D – zomerkamp in het weekeinde van 18 juni gaat de schop de grond in, zodat we het volgende seizoen een snelle start kunnen maken op het nieuwe terrein.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.