Home / archiefcentraal / het mega evenement tegen astma in de deel

het mega evenement tegen astma in de deel

Een leuke avond met bands als The Heinoos, Ja Dat Zal, The Canines en The O’Riley Brothers. En DJ’s als DJ T.O.M en DJ Wim Ulkeman. Deze avond duurt tot ongeveer tot 3.00 uur in de nacht. Dan is er zaterdag 18 juni een ontbijt voor één euro, een kinderdag, een frikadellenwedstrijd en een feestavond met artiesten als Ekkel en Kleppie, John Enter, De Wuko, Arjan Venemann, Arjan Volkerink, Danny Zomers, Joy Woelders en DJ Douwe. Sluitingstijd zal rond de klok van 3.00 uur zijn.

Zondag 19 juni is er een streekmarkt/vadermarkt met een optreden van Aalt Westerman deze dag begint om 12.00 uur en met mooi weer is het terras voor een bakje koffie geopend. Dit het benefietconcert wordt mede mogelijk gemaakt door Evenementcomplex De Deel, VHU Europe, Gebo Tours, De Rabobank, Reja, Westerman Electronics, Bouwbedrijf Beverwijk, Formido Wienen, Kwekerij EJ Kappert, Klashoven Dalfsen, Alvasi Reclame, Verspreidingsbureau Vrieling, Raab Karcher, Nieuwdalfsengroep, C1000, Plus Bakker, Assurantiekantoor Hekman en nog heel veel vrijwilligers. Kom ook op 17, 18 en 19 juni naar De Deel in Nieuwleusen.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.