Home / archiefcentraal / het gevecht aan de vecht

het gevecht aan de vecht

De sneeuw is besteld en word vrijdag 24 juni op transport gezet naar Ommen. De Horeca groothandel Hanos Zwolle heeft de taak op zich genomen om de 10m3 sneeuw die nodig is voor het evenement op te halen bij het SKI DOME in het Zeelandse Terneuzen. Waarna op zaterdagochtend door enkele vrijwilligers het wedstrijdveld zal worden geprepareerd. Maar liefst 60m2 zal bekleed worden met een laag van twintig centimeter sneeuw indien de temperatuur en het weer dit toe laat.

Van 12.30 tot 17.00 uur zullen de teams ten strijde trekken om uit te maken wie zich met zijn team Nederlands kampioen sneeuwballen gooien 2011 mag gaan noemen. Diverse teams uit Ommen en de regio hebben zich aangemeld voor dit allereerste NK in Ommen. Uit verschillende hoeken hebben zich teams aangemeld. Uit de Horeca, bedrijfsleven, politiek en zelfs het voltallige college van B&W uit Ommen zal mee gaan strijden om de titel. Tot en met vrijdag 24 juni is het nog mogelijk om je aan te melden met een team op www.vechtdalgevecht.nl

De winnaarskrijgen een dag skiën met een overnachting aangeboden in Winterberg door Globe reisbureau Ommen en de Horeca Ommen en zal door de organisatie ook worden ingeschreven bij het WK sneeuwballengooien in 2012. Voor de toeschouwers is er verder nog de mogelijkheid om je technische skivaardigheden te testen op de spelcomputer. Wie durft het aan om zijn skikwaliteiten op de proef te stellen met de interactieve skiwedstrijden op de spelcomputers ? Kom op 25 juni vanaf 12.00 uur naar het evenement in Ommen en schrijf je ter plekke in, de deelname is gratis.

Voor de echte wintersport liefhebber is de Horeca Ommen ook druk in voorbereiding om het evenement zo sfeervol mogelijk aan te kleden in passende winterse stijl. Van 17.00 tot 19.30 uur zal er een Après ski Party worden gehouden. Natuurlijk met de wel bekende wintersport drankjes en dit alles op de klanken van Après ski muziek, gedraaid door DJ Eric. Ook is er winterse happerij verkrijgbaar,en na afloop gaat het feest in winterse sfeer door bij de diverse horecagelegenheden in het centrum van Ommen.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.