henk bendijk baas op eigen baan

Nijverdaller Herman Scholten was in bloedvorm en scoorde maar liefst 41 stableford punten na een ronde van 5 onder parr (49) en kreeg negen punten bijgeschreven. ( Bij stabelford word dus rekening gehouden met de handicap welke je aan het begin van de wedstrijd had staan.)

Ook Hans Kok uit Dalmsholte sloeg 40 stableford punten bij elkaar met zijn rondje 63. Wim Grondman en Wim van de Linde beiden uit Lemele kregen 39 stableford punten voor hun respectievelijke ronde van 94 en 61 slagen. Erwin Scholten en Gerrit Ekkelkamp scoorden 38 stableford punten voor hun ronde van 55 en 60 slagen. Bovengenoemde spelers haalden dus meer dan 36 stableford punten en voor elk punt boven de 36 daalt hun handicap met 0,2 punt met een maximum van 1,0 punt.

In het tussen klassement stableford gaat Anja Duerink aan de leiding met 53 punten, gevolgd door Herman Scholten met 45 welke weer gevolgd wordt door Henri Duerink met 41 punten, Henk Bendijk volgt nu met 40 punten in het tussenklassement.

Zeven spelers wisten onder de 60 slagen grens te blijven deze ronde, en voor het strokeplay klassement deed Herman Scholten goede zaken met zijn ronde 49 en kreeg dus tien punten bijgeschreven. Jan Tijhuis weer terug op zijn oude baan kreeg voor zijn ronde 3 onder parr (51) negen punten bijgeschreven.Ook Theo Otten wist met 1 onder Parr (53) 8 punten te scoren voor het tussenklassement, Erwin Scholten rondje 55, Joep van Mourik rondje 56 en Henk Bendijk en Hans Strijkveen scoorden een rondje 57 en kregen ook punten voor het tussenklassement.

In de tussenstand gaat Herman Scholten op kop met 83 punten op één punt gevolgd door Hans Strijkveen, Theo Otten heeft hier 69 punten, Henri Duerink 62 en Jos Harmsen 60 punten. Zie voor de volledige uitslagen www.nppb.nl baan lemele

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.