heel lemelerveld op de fiets

Kulturhus De Mozaïek heeft in samenwerking met Cycling Lemelerveld het initiatief genomen om dit evenement weer nieuw leven in te blazen. De organisatie was, na het stoppen van Herman Hulsman enkele jaren geleden, in handen van enkele plaatselijke ondernemers. Door diverse omstandigheden is dit jaarlijkse fietsevenement van de kalender gegleden. Vanaf maandag 4 juli kan iedereen weer van start. Vijftien of dertig kilometer, aan jou de keus.

De route wordt aangegeven met pijlen en iedereen krijgt een routekaart mee. Er wordt gestart vanaf de kantine van de sporthal tussen 18.00 en 19.00 uur. Woensdag is een inhaal avond en op donderdag worden de fietsers feestelijk onthaald door muziekvereniging Polyhymnia vanaf 19.30 uur. Halverwege elke fietsroute is er een rustpunt waar koffie te krijgen is en kinderen zich kunnen vermaken. Op maandag is dit Zorgboerderij Zandeinde in Lemele, op dinsdag minicamping De Huttert in Luttenberg, op woensdag café De Veldhoek Heino en op donderdag De Flierefluiter in Raalte.

Mede dankzij sponsoring van de Rabobank krijgen alle deelnemers die de Driedaagse voltooien een herinneringsmedaille. Om deel te nemen aan de fietsdriedaagse wordt een vergoeding gevraagd van vijf euro per volwassene en 2,50 euro per kind. Tevens zijn er losse dagkaarten te verkrijgen voor het geval je één of twee avonden mee wil fietsen. Cycling Lemelerveld heeft als motto: ‘Heel Lemelerveld op de fiets’. Kulturhus De Mozaïek sluit zich daar volledig bij aan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.