haal inspiratie uit het seizoen

Het afgelopen jaar heeft InmensTalent wandelingen georganiseerd met het ritme van de seizoenen als uitgangspunt. Tijdens deze wandeling wordt stil gestaan bij de invloed van het seizoen op het dagelijkse leven, gezondheid en energie. Ontspanning, ontmoeting en inspiratie komen tijdens deze wandelingen op een luchtige manier bij elkaar.

De Midzomerwandeling is op zaterdag 18 juni en start om 19.30 uur vanaf Atelier Witharen aan de Witharenweg 24. De kosten zijn 10 euro per persoon inclusief koffie en thee. Aanmelding kan via www.inmenstalent.nl en het maximaal aantal deelnemers is twaalf personen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.