Home / archiefcentraal / haal inspiratie uit het seizoen

haal inspiratie uit het seizoen

Het afgelopen jaar heeft InmensTalent wandelingen georganiseerd met het ritme van de seizoenen als uitgangspunt. Tijdens deze wandeling wordt stil gestaan bij de invloed van het seizoen op het dagelijkse leven, gezondheid en energie. Ontspanning, ontmoeting en inspiratie komen tijdens deze wandelingen op een luchtige manier bij elkaar.

De Midzomerwandeling is op zaterdag 18 juni en start om 19.30 uur vanaf Atelier Witharen aan de Witharenweg 24. De kosten zijn 10 euro per persoon inclusief koffie en thee. Aanmelding kan via www.inmenstalent.nl en het maximaal aantal deelnemers is twaalf personen.

Lees ook

Hoogste opbrengst kinderpostzegels voor De Triangel in Witharen

WITHAREN – Nout, Selwin en Sven van basisschool de Triangel in Witharen hebben gemiddeld de …

Home / archiefcentraal / haal inspiratie uit het seizoen

haal inspiratie uit het seizoen

Het afgelopen jaar heeft InmensTalent wandelingen georganiseerd met het ritme van de seizoenen als uitgangspunt. Tijdens deze wandeling wordt stil gestaan bij de invloed van het seizoen op het dagelijkse leven, gezondheid en energie. Ontspanning, ontmoeting en inspiratie komen tijdens deze wandelingen op een luchtige manier bij elkaar.

De Midzomerwandeling is op zaterdag 18 juni en start om 19.30 uur vanaf Atelier Witharen aan de Witharenweg 24. De kosten zijn 10 euro per persoon inclusief koffie en thee. Aanmelding kan via www.inmenstalent.nl en het maximaal aantal deelnemers is twaalf personen.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.