Home / archiefcentraal / gvn turnsters pakken medailles

gvn turnsters pakken medailles

De gymnastes turnen allemaal in divisie 5, 6 en 7. Dat betekent dat de turnsters waren ingedeeld in veel verschillende niveau’s en dat er ook veel prijzen te verdienen waren. Bij de instap waren er podiumplaatsen voor Laura Kouwen (1e) en Claire Schuurman (2e). Ook de pupil 1 meisjes deden het prima: Yvanka Dunnewind 1e, Felicia Westerhof 2e en Henea van Dijken een 3e plek. De jeugd was opgedeeld in verplichte en keuze oefenstof. Nieke Aalbers werd 3e bij de verplichte oefenstof. Bij de keuze was het GVN dat de dienst uitmaakte: Iris Borger werd 1e, Loes van der Kolk 2 en Willeke Vos 3e.

Een geslaagde dag waar de trainers dik tevreden over waren. Tevens betekende dit het einde van een lang seizoen. Er wordt nu rustig doorgetraind de komende weken en dan is het genieten van een welverdiende zomervakantie.

Lees ook

Wim Frijling Brouwers’ Dalfsen Open tennistoernooi

DALFSEN – Vanaf afgelopen donderdag tot en met zondag werd bij DLTC Gerner in Dalfsen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.