Home / archiefcentraal / groot feest in klein emmen

groot feest in klein emmen

Het feestprogramma begon met het samen schilderen van bloemen, die op de buitenmuur zullen worden aangebracht, waarop door één van de vaders al gras geschilderd is. Na een levend ganzenbord en allerlei traktaties was er een optreden van goochelaar Magic John uit Ommen. Hij goochelde aan het eind van de voorstelling samen met de kinderen het nieuwe Dalton-certificaat te voorschijn. Aansluitend werden ballonnen opgelaten en werd met de ouders de feestmorgen afgesloten met een enorme zelfgebakken taart van bijna een vierkante meter.

Daltonscholen kenmerken zich door zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en samenwerken als pijlers voor hun onderwijs. Kinderen werken met taken, taakbrieven en maatjes. Elke vijf jaar worden scholen gevisiteerd door de Nederlandse Dalton-vereniging.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.