Home / archiefcentraal / gezellig sponsortoernooi zaalvoetballers

gezellig sponsortoernooi zaalvoetballers

‘Druk met Reclame & ICT’ heeft het derde ZVO/Schutte Informatisering sponsortoernooi gewonnen. Zes teams van sponsoren hebben deze avond in Ommen gestreden om de begeerde wisselbeker over te nemen van Huiskes Hoveniers.

Onder leiding van ladyspeaker Miny Kortman en scheidsrechter Dick Wessels werden de wedstrijden sportief afgewerkt. Na de poulewedstrijden mocht in de 1e kruisfinale Klussenbedrijf Kampman het opnemen tegen Restaurant de Bootsman. Klussenbedrijf Kampman plaatste zich als 1e voor de finale door een 2-0 overwinning. In de 2e kruisfinale stonden Schutte Informatisering en Druk met Reclame & ICT tegenover elkaar. Druk met Reclame & ICT plaatste zich als 2e voor de finale door met 1-0 te winnen. In een spannende finale was Druk met Reclame & ICT net iets te sterk voor Klussenbedrijf Kampman en werd zo de winnaar van het 3e ZVO/Schutte Informatisering sponsortoernooi.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.