gevecht aan de vecht

Brandweer Ommen eindigde als tweede, met VVD Ommen op de derde plaats als hekkensluiter. De strijd tussen de colleges van Ommen en Dalfsen die zelfs bij SBS 6 breeduit werd gemeten, eindigde tijdens de voorrondes is het voordeel van de gemeente Dalfsen. Zij waren net één puntje sterker dan Ommen. Initiatiefnemer Johan Drenth kijkt met een tevreden gevoel terug op de strijd. “Een fantastisch evenement. Het weer zat niet helemaal mee, maar de sfeer was geweldig. Wat een enthousiasme. We hebben zelfs de landelijke pers gehaald en waren ’s avonds te zien op SBS6. Dit is zeker voor herhaling vatbaar.” Wie de strijd gemist heeft, kan hiervan nog even rustig nagenieten op www.ommenleeft.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.