Home / archiefcentraal / getuigenoproep vrouw mishandeld door man

getuigenoproep vrouw mishandeld door man

Een 42-jarige vrouw uit Zwolle fietste in het voetgangersgebied en werd daarop aangesproken door een (nog) onbekende man. Hij gooide daarna zijn fiets neer en liep naar de vrouw toe. De vrouw was ondertussen afgestapt. Nadat de man de vrouw probeerde te verwonden met haar fiets, gooide hij de fiets in de bosjes en sloeg hij de vrouw in haar gezicht. Uiteindelijk wist de vrouw te ontkomen.

Het signalement van de man luidt als volgt: een licht getinte man met donker haar, licht grijzend, ongeveer 1.85 m en vermoedelijk midden 50 of begin 60. De man, die onder invloed van alcohol verkeerde, heeft een brede snor en droeg een grote gouden zegelring om zijn rechterhand. Hij droeg een okergele jas met een opstaande kraag met grijs/bruine voering aan de binnenkant, een lichte of witte blouse, een donkere broek en donkere mogelijk zwarte schoenen.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.