Home / archiefcentraal / getuigenoproep stenen van viaduct gegooid

getuigenoproep stenen van viaduct gegooid

Een 38-jarige automobilist uit Hasselt kreeg op woensdagavond 22 juni rond 20.15 uur een steen door zijn voorruit op de IJsselallee in Zwolle . Vermoedelijk werd de steen vanaf het viaduct of het naastgelegen talud naar beneden gegooid. De bestuurder bleef ongedeerd.

Eerder op de dag rond 17.15 uur werd ook al een steen van het viaduct op de rijbaan gegooid. De politie roept eventuele getuigen of mensen die iets gezien hebben dat verband kan houden met deze incidenten op zich te melden via 0900-8844..

Actuele dossiers

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.