Home / archiefcentraal / getuigen gezocht van verkeersconflict balkerweg

getuigen gezocht van verkeersconflict balkerweg

Aan de overkant (Emslandweg) stond een automobilist in een zwarte BMW, die linksaf richting Balkbrug wilde gaan. Beide voertuigen reden tegelijkertijd de Balkerweg op en de nog onbekende automobilist blokkeerde met zijn auto de doorgang voor de vrachtwagenchauffeur. Er ontstond een conflict tussen beide mannen, waarbij de automobilist de vrachtwagenchauffeur mishandelde en ervandoor ging. De politie is een onderzoek gestart en zou graag in contact komen met personen die getuige zijn geweest van dit ongeval. Je kunt contact opnemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.