Home / archiefcentraal / gerrit kieft lid van verdienste bij ovc 21

gerrit kieft lid van verdienste bij ovc 21

Naast spelend lid was hij actief als leider en trainer van de jeugd, of nam met hetzelfde gemak de fluit ter hand om tal van wedstrijden in goede banen te lieden. Organiseren zit de clubman in het ‘blauwe’ bloed. Hij draaide zijn hand niet om voor het afdraaien van grote jeugdtoernooien en daarnaast was hij dé aanjager van de promotiedagen voor keepers.

Een aantal jaren geleden wist Kieft samen met anderen binnen de club keeperstrainer Gerrie van Eijck te strikke. Hij had destijds met Clemens Westerhof de voetbalsensatie Nigeria, door insiders ‘de Brazilianen van Afrika’ genoemd, onder zijn hoede.

Nog steeds laat Kieft de handjes spreken. Geen klus is hem te veel. Sportcomplex Westbroek is zijn tweede huis, waar hij veelvuldig te vinden is voor het verlenen van de meest uiteenlopende hand- en spandiensten. Het daverende applaus welke hem ten deel viel bewees dat zijn benoeming met grote instemming werd begroet.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.