Home / archiefcentraal / freestyler josh in de hof

freestyler josh in de hof

Freestyler Josh, ofwel: Joshua Agteres, is een christelijke balvirtuoos en treedt op bij diverse evenementen, organisaties en gemeentes. Door middel van zijn voetbalskills geeft hij op diverse plaatsen invulling aan een programma, en wil hij het geloof in Jezus binnen het stoere straatvoetbal wereldje uitdragen naar de mensen om zich heen. De Wilsummer geeft door het hele land demonstraties van zijn ongeëvenaarde balkunsten. In 2009 heeft Joshua bij de EO Jongerendag in het Gelredome in Arnhem voor duizenden jongeren een demonstratie gegeven.

De avond in Punthorst begint om 20.00 uur met een korte demonstratie Freestylen, gevolgd door een workshop waar maar een beperkt aantal jongeren aan mee kan doen. Als je geluk hebt, is er nog een plekje vrij bij de workshop; neem dan voor alle zekerheid een voetbal mee. Na de workshop begint om 20.45 uur het vervolgprogramma met Joshua Agteres. De toegang is vrij, er wordt een collecte gehouden. Voor informatie kunt u bellen met 0529-481044 of kijk op onze website: www.deterebint.com.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.