Home / archiefcentraal / fransen en harmens zijn onuitputtelijk

fransen en harmens zijn onuitputtelijk

Diny haalt 39 stablefordpunten voor haar rondje 62 over de 18 holes. Negen punten en met 38 stableford waren er voor Gerrit Tempert uit Nijverdal en Dinie Hekman uit Ommen voor hun rondje van 62 en 66 slagen. Wim van de Linde en Henk Bendijk, beiden uit Lemele, kregen 7 punten bij geschreven voor hun 37 stableford en respectievelijke ronde 62 en 61, evenals Luttenaar Daan van Kalken voor zijn ronde 67. In het tussenklassement stableford gaat Anja Duerink op kop met 53 punten gevolgd door Gerrit Tempert met 48 Henk Bendijk en Herman Scholten volgen met 47 en 45 punten.

Jos Harmsen uit Lemelerveld had deze ronde de minste slagen nodig voor de 18 holes en wel 55 slagen, goed voor 10 punten in het strokeplay klassement. Hans Strijkveen uit Raalte en Erwin Scholten uit Nijverdal hadden 58 slagen nodig en kregen 9 punten bijgeschreven. Zeven punten waren er voor Theo Otten uit Heeten en Jan Hekman uit Ommen voor hun ronde 59. Henk Bendijk 5 punten rondje 61, vier punten waren er voor Wim van der Linde en Gerrit Tempert en Diny Fransen na een rondje 62. Eén punt was er voor Harry Eshuis en Herman Scholten voor hun rondje 63.

In het tussenklassement gaat Hans Strijkveen fier op kop met 91 punten, Herman Scholten volgt met 84 en Theo Otten heeft 76 punten, Jos Harmsen 70 punten. Zie voor de volledige uitslagen: www.nppb.nl, baan Lemele.

Lees ook

Wim Frijling Brouwers’ Dalfsen Open tennistoernooi

DALFSEN – Vanaf afgelopen donderdag tot en met zondag werd bij DLTC Gerner in Dalfsen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.