Home / archiefcentraal / fietstocht palthehof

fietstocht palthehof

Museum Palthehof in Nieuwleusen houdt op zaterdag 25 juni voor het achtste achtereenvolgende jaar haar jaarlijkse fietstocht. Dit keer is het een rondje Dalfsen. Deze fietsroute start zoals gebruikelijk bij museum Palthehof en gaat eerst door het buitengebied richting Dalfsen, vandaar langs de Overijsselse Vecht en vervolgens door het buitengebied van Oudleusen terug. Ongeveer halverwege is een rustpunt ingelast, waar aan de deelnemers een consumptie wordt aangeboden.

Er is een route uitgezet van ongeveer 33 kilometer. De beschrijving brengt de fietsers langs diverse mooie bekende en onbekende plekjes in het genoemde gebied. Er kan gestart worden tussen 10.00 en 13.00 uur bij museum Palthehof aan het Westeinde 3 in Nieuwleusen. Deelname kost 3,50 euro per persoon. Hiervoor krijgt men een routebeschrijving, een consumptie onderweg en na afloop een bezoek aan de tentoonstelling “Lieve Woordjes en Stoere Helden” in museum Palthehof.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.