fietsen door het reestdal op vaderdag

Landschap Overijssel houdt op zondag 19 juni een fietstocht door het prachtige Reestdal. Iedereen is welkom voor een fietstocht van 25 of 40 kilometer.

De routebeschrijvingen van de fietstochten zijn van 13.00 tot 15.00 uur in De Wheem op te halen. Hier kan men kiezen voor een route van 25 of 40 kilometer. De Wheem is ook meteen het vertrekpunt van de fietstocht. De afwisseling van het Reestdal maakt deze fietstocht zeker de moeite waard. De kosten hiervoor bedragen 1 euro per routebeschrijving.

U kunt er ook voor kiezen om samen met een natuurgids het Reestdal te verkennen. De gids vertelt bijzondere verhalen en neemt u mee naar onverwachte plekjes. De excursie start om 13.30 uur bij Natuurinformatiecentrum De Wheem. De kosten zijn 3 euro per persoon (kinderen 1,50). Beschermers van Landschap Overijssel kunnen op vertoon van hun beschermerspas gratis deelnemen.

In De Wheem zijn van 13.00 uur tot en met 17.00 uur verschillende kraampjes waar streekproducten worden verkocht. Jan Verhoef van Ambachen van Vrogger en Noew met Staphorster stipwerk, Tinie Stokvisch met sieraden, dieren en windlichten en Henk Bouwman met houtsnijwerk. In de gelagkamer kunt u onder het genot van een kopje koffie de foto-expositie van Angèl Pinxten bekijken. Speciaal voor kinderen is er een speelse expositie over de das

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.