fietsdriedaagse dalfsen weer in aantocht

Gedurende drie avonden kan men genieten van verschillende, volledig gepijlde routes, over een afstand van 15 km of 30 km, met een traktatie onderweg. De traktaties worden mogelijk gemaakt door C1000 en Frijling. Het eerste deel van de route is voor beide afstanden gelijk, onderweg splitsen de korte en lange afstand zich. De deelnemers kunnen kiezen voor een herinnering aan dit evenement.

De fietsdriedaagse maakt deel uit van Datrion, de Dalfser Triathlon. Voor sportievelingen die zowel de wandeldriedaagse, de fietsdriedaagse als de zwemvierdaagse volbrengen krijgen daarvoor een in september een aandenken door de Burgemeester en de Wethouder uitgereikt.

Iedere avond worden er onder de deelnemers heel aantrekkelijke prijzen verloot. Deze verloting is gratis. De prijzen worden beschikbaar gesteld door Kleinmeulman Fashion, IJsboerderij Hof van Millingen, Kontrast Sport en Wellness, Hiawatha Actief, Resto Oco, Het Boskamp, Jopie’s Groenewereld, Kokkie Bikes en Het Roode Hert.

Er is een mogelijkheid tot voor-inschrijving, en dat wordt ook gedaviseerd. De voor-inschrijving is op zaterdag 18 juni van 10.00 tot 16.00 uur. Ook is er de mogelijkheid tot voorinschrijving op maandag 20 juni van 13.30 tot 16.00 uur. De partytent zal beide tijdstippen bij de Katholieke Kerk staan. De kosten zijn bij voor-inschrijving 3,50 euro per fiets(t)er voor drie avonden, wanneer u op maandagavond inschrijft is dat 4,50 euro. Er kan op de avond zelf ook voor één dag ingeschreven worden, de kosten zijn dan 2,00 euro per avond. Een blijvende herinnering kost 1,00 euro.

De start van de tochten is telkens tussen 18.00 en 19.00 uur bij het clubgebouw “Kadans” bij de Trefkoele.

Voor vragen kunt u mailen naar toercommissie@toerclubdalfsen.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.