fc twente niet naar marienberg

Dit was een deal die nog onder het bewind van voormalig trainer Preud’Homme was beklonken maar door het ontbreken van vergunningen geen doorgang leek te kunnen vinden. Echter heeft de organisatie in België een oplossing gevonden en zij houdt nu de Nederlandse winnaar van de Johan Cruijff Schaal en KNVB-beker aan haar contract en verplicht het Twente om het duel te komen spelen.

“Voor FC Twente rest er niet anders om het duel op ons sportpark te annuleren”, aldus een teleurgestelde voorzitter Wim Hutten van V.V. Mariënberg. “Mariënberg en de organisatie van het oefenduel balen enorm, dat is natuurlijk wel te begrijpen. Het hele draaiboek was in werking gesteld en de kaartverkoop was al begonnen. Gekochte kaarten kunnen tot zaterdag 9 juli bij de desbetreffende verkooppunten worden ingeleverd en de fans krijgen hun geld terug.

Ook onze gulle sponsors, die de komst van beide BVO’s mede mogelijk maakten, moeten wij helaas teleurstellen. Het is niet anders“, aldus een teleurgestelde voorzitter. De tukkers hebben nu al toegezegd volgend jaar wel af te zullen reizen naar Mariënberg voor het spelen van een oefenduel. “Twente vindt het net als wij bijzonder spijtig dat het zo gelopen is, daarom heeft de teammanager nu al aangegeven volgend seizoen wel aanwezig te zijn.”