fatal conspiracy in halve finale van de clash

. Door deze begeleiding en de brede media aandacht is er steeds meer belangstelling voor deelname en dit jaar zijn er vanuit de gehele Benelux 1.500 tot 1.800 aanmeldingen. Uit deze aanmeldingen zijn slechts 300 bands voor de voorronden geselecteerd. De landelijke finale van dit evenement is in zaal 013 te Tilburg.

Zaterdagavond won de hardrock coverband Fatal Conspiracy uit Tubbergen en Hardenberg in het Ukien te Kampen de regionale voorronde. De vakjury sloeg de muziekkeuze en performance hoger aan dan die van de overig deelnemende bands uit Kampen, Westervoort, Arnhem en Ulft. De formatie die bekend staat om zijn niet standaard covers mag nu deelnemen aan de halve finale van de Regio Oost op 29 oktober in de Metropool te Hengelo. Van alle deelnemende bands in de regio oost/noord zijn er nog acht over welke in twee rondes bepalen welke doorgaan naar de finale van de regio oost/noord.

Fatal Conspiracy houdt iedereen op de hoogte via www.fatalconspiracy.com over de aanvangstijd want 29 oktober kan alle steun welkom zijn voor de publieksprijs.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.