dijkhuis honderdste lid vno ncw overijssel

VNO-NCW Noordoost-Overijssel heeft haar honderdste lid verwelkomd. De eer is aan Dijkhuis Aannemersbedrijf in Hardenberg. Eberhard Dijkhuis, directeur: “VNO-NCW Noordoost-Overijssel is een belangrijke partner in de regio waar wij ons graag bij aansluiten. Veel zakenpartners zijn al lid en dan wij willen daar natuurlijk niet ontbreken.”

Tijdens het bedrijfsbezoek bij Stal Roelofs in Den Ham werd Eberhard Dijkhuis in het zonnetje gezet door voorzitter Jur Zandbergen. Het familiebedrijf Dijkhuis is opgericht in 1934 en is inmiddels uitgegroeid tot een bouwbedrijf dat duurzaamheid hoog in het vaandel heeft. Maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzame ontwikkeling vormen de belangrijkste thema’s voor de bedrijfsvoering van Dijkhuis. Een visie die ook door VNO-NCW Midden van harte wordt gedeeld.

Het ledental van VNO-NCW Noordoost-Overijssel is de afgelopen jaren aanzienlijk toegenomen. Het belang van de werkgeversorganisatie groeit, aldus voorzitter Jur Zandbergen, “Steeds meer partijen weten ons te vinden. Als gesprekspartner en belangenbehartiger voor ondernemers kunnen overheden niet meer om ons heen. Bovendien bestaat VNO-NCW Noordoost-Overijssel uit een netwerk van ondernemingen die elkaar graag ontmoeten. Soms is dat bij themabijeenkomsten, maar vooral ook bij bedrijfsbezoeken zoals woensdag 8 juni bij Stal Roelofs, waar de heer Herman Roelofs, oprichter van Stal Roelofs uitleg gaf over het ontstaan en de ontwikkeling van de bloedlijn waarmee paarden van wereldformaat gefokt wordt.

Na de rondleiding door de diverse stallen en het laboratorium gaf Ben Schröder, internationaal springruiter, trainer en verkoper van de paarden van Stal Roelofs, samen met Tom Brinkman een springdemonstratie met enkele toppaarden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.