Home / archiefcentraal / dalfsenaar rijdt met auto tegen boom

dalfsenaar rijdt met auto tegen boom

. De auto kwam met de wielen rechts in de berm terecht en heeft vermoedelijk te hard tegengestuurd. Hierdoor ging de auto tollen en is toen met de linkerkant tegen een boom links in de berm gebotst. Een arts die ter plaatse was verleende de eerste hulp. Een ambulance bracht de man voor verdere onderzoek en behandeling naar het ziekenhuis. Twee legereenheden die in de omgeving een oefening hadden stuitten op het ongeval en hielpen de hulpverleners met de wegafzetting door middel van hun voertuigen.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.