Home / archiefcentraal / dag van de bouw

dag van de bouw

Ook verschillende Lemelerveldse bedrijven die hun steentje hebben bijgedragen aan de bouw en de inrichting van deze mooie spelzaal namen deel aan deze dag. Zo’n 350 belangstellende Lemelervelders gaven gehoor aan de open uitnodiging. Zij kregen allen een goede indruk van hoe de bouw is verlopen en hoe de spelzaal zal gaan worden. Het sportpark Heidepark heeft de afgelopen periode een echte opknapbeurt ondergaan en met de bouw van deze spelzaal heeft de St. Sportbelangen goede voorzet gegeven om de sportverenigingen en de scholen te voorzien van een prachtig mooie sportfaciliteit.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.