Home / archiefcentraal / cursus vrijwilligers vinden en binden

cursus vrijwilligers vinden en binden

Bij de Vrijwilligers Academie vind je cursussen die speciaal opgesteld zijn voor vrijwilligersorganisaties. De cursussen verlopen geheel via internet. Je kunt dus deelnemen waar en wanneer het jou uitkomt.

Op dit moment bieden ze de volgende internetcursus: Het e-learningprogramma “Vrijwilligers vinden en binden” leert vrijwilligersorganisaties op een eenvoudige en aantrekkelijke manier hoe ze de werving en begeleiding van vrijwilligers succesvol kunnen aanpakken. Ga naar www.vrijwilligerswerkacademie.nl , meld je aan en volg de gratis cursus “Vrijwilligers vinden en binden”.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.