check je conditie bij aco van elderen

De coopertest, bestemd voor beginnende en ervaren lopers, is een test waarbij lopers gedurende twaalf minuten een zo lang mogelijke afstand dienen af te leggen. Met de coopertest wordt het uithoudings-duurvermogen van de loper getest. Na de test kan je de gelopen afstand vergelijken met referentieschalen die voor deze test zijn ontwikkeld door H.v.d. Loo in 1999.

De aanvangstijd voor de coopertest is om 19.30 uur en voor de vijfduizend meter is dat om 20.00 uur. Kosten die hieraan verbonden zijn twee euro inclusief koffie of thee. Voor ACO-leden is dit gratis. meer informatie is te verkrijgen bij Cor Bronk 06 − 51207530, Harry Boer 0529 − 454110 of bij Henk Weteringe 0529 − 453850. Of kijk op www.acovanelderen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.