Home / archiefcentraal / brillenwinkel eyelove opent filiaal in da

brillenwinkel eyelove opent filiaal in da

Door Erna Ekkelkamp

Enkelvoudige of multifocale brillen, leesbrillen of zonnebrillen op sterkte, bij de DA Wermink kan men sinds zaterdag voor alle soorten en maten terecht. DA Wermink is één van de weinige DA drogisten die geselecteerd zijn door Brillenwinkel Eyelove voor een shop in shop. Volgens de drogiste heeft John Keijsers, directeur en mede oprichter van Eyelove Brillen, bewust gekozen voor DA als samenwerkingspartner. “Net als zij, leveren ook wij service, advies en kwaliteit. Keijser is hiermee begonnen omdat hij vindt dat consumenten jarenlang teveel betaald hebben voor een bril. Daarom heeft hij een concept bedacht waarmee hij veel goedkopere brillen kan aanbieden dan andere spelers in de brillenbranche. De maximaal leverbare sterkte inclusief cilinder, loopt tot -8.00 of +8.00. Daarnaast zijn alle monturen ook als zonnebril op sterkte voor dezelfde prijs leverbaar.”

Om de juiste bril te kunnen aanmeten, zijn alleen de gegevens van een recente oogmeting óf een bestaande bril nodig, die vervolgens onder een automatische sterktemeter wordt gelegd. Na het kiezen van een montuur wordt de bril besteld en binnen veertien dagen kan de bestelde bril opgehaald worden in de winkel.

De drogist voert een collectie van maar liefst 175 dames- en herenbrillen, die regelmatig wordt aangevuld met de nieuwste modellen. “Het is overigens niet zo dat de drogist op de stoel van de opticien gaat zitten”, benadrukt Wermink. “Wij hebben vooral een adviserende functie. Oogmetingen moeten nog altijd gedaan worden door een opticien. Wel zit hier eenmaal per week een Eyelove-adviseur die desgewenst brillepootjes bijstelt, vragen beantwoordt en problemen oplost.”

De onderneemster is razend enthousiast over deze aanvulling van haar assortiment. “We zijn hiermee nog vollediger geworden, en dat is toch wat wij het liefst willen: de klant zoveel mogelijk van dienst zijn in alles op het gebied van persoonlijke verzorging”, zegt ze. “De brillen zijn standaard laag geprijsd, waardoor het aantrekkelijk wordt om wat meer brillen in verschillende kleurtjes en modellen aan te schaffen.” Ze lacht. “Het is zo’n mooi accessoire dat ik zelf bijna zou willen dat ik een bril nodig had.”

Kijk op www.eyelovebrillen.nl voor meer informatie.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.