Home / archiefcentraal / blij daj dr bint

blij daj dr bint

‘Bli’j da’j d’r bint’ staat er in grote letters naast het Bissingh-logo en dat zijn de organisatoren dit jaar dan ook weer. Nog even en dan kunnen de festiviteiten in Ommen in volle gang van start gaan met de opening op maandag 11 juli. Enkele bestuursleden werden door vrijwilligers van buitenaf geholpen met het ophangen van de banners aan de Varsenerstraat, Vrijthof en Bermerstraat/Markt. Hieruit blijkt wel weer dat de Bissingh een feest van ons allen is.

Een grote banner van de Bissingh zal binnenkort de muziekkoepel opleuken. Hierop staan de diverse thema’s van de Bissinghdagen vermeld en de hoofdsponsoren, die het feest weer mogelijk maken. Maar ook de kleinere sponsoren blijven dit jaar niet onvermeld. Zij krijgen een plaatsje op één van de banners op de dranghekken die worden gebruikt tijdens de Bissinghdagen. Sponsor Dri3 heeft ervoor gezorgd dat de Bissingh deze banners door Ommen kan hangen en neerzetten.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.