black cat vierde op moeilijke baan

Team Black Cat – de tractorpullers uit Lemelerveld – preparen hun tractor voor een wedstrijd in Made, komend weekend. Kwestie van de olie en de oliefilters controleren, de kleppen nalopen en enkele kleine controles uitvoeren. Maar meer schade heeft Black Cat het pinksterweekend niet opgelopen tijdens wedstrijden in Emmeloord.

Team Black cat aan het woord: “Tweede pinksterdag vertrokken wij in de regen naar Emmeloord. Op het wedstrijdterrein aangekomen regende het nog een klein beetje, maar gelukkig werd het al snel droog zodat de wedstrijd om 11.00 uur kon beginnen. Na alle motoren warm gedraaid te hebben, had vandaag Wilfried de eer, om de Black Cat de sporen te geven.

De wedstrijdbaan was niet van super kwaliteit, omdat deze nogal losjes was. Dit kwam de grip niet ten goede. Wij waren als tweede aan de beurt. Door het gas te open en gelijk weer dicht te gooien en vervolgens vol gas te geven, ging de tractor super de baan over. Dit resulteerde in een mooie afstand van ruim 93 meter.

Lange tijd stonden we op de eerste plaats, helaas gingen de laatste drie deelnemers over ons resultaat heen. De 1e plaats was voor Bandit, de tweede plaats Whispering Giant, derde MPM Seaside Affair en wij werden vierde.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.