atb team lemelerveld koerst attent

In Luttenberg werd op tweede pinksterdag het districtskampioenschap voor Oost-Nederland op de weg verreden. Bijna alle renners van ATB-Team Lemelerveld namen deel aan deze wegwedstrijd. Organiserende vereniging CRT-Raalte had een pittig parcours van 7,5 kilomter uitgezet met daarin onder andere de Luttenberg, deze moest iedere ronde aan de steile kant beklommen worden.

’s Ochtends reed Dienand Broekhuis bij de Masters 40-plus zijn wedstrijd. Nadat een kopgroep was weggesprongen reed hij zeer attent mee voorin het peloton. Hij finishte uiteindelijk als 25e. Na de wedstrijd van de Masters reed Lyan Rensen haar eerste wegwedstrijd bij de Elite Dames. Zij finishte keurig in de middenmoot als 17e.

’s Middags bij de Amateur stonden Nick van den Heuvel, Arno Winters, Jörgen Brok en Jeroen Wessel aan het vertrek voor een wedstrijd over elf ronden. Al na twee ronden viel de slag, een kopgroep ter grootte van tien man reed weg waaronder ook Nick. Op vier ronden van het einde sprong nog een groepje weg met daarin Arno. Zij redden het net niet om de kopgroep te achterhalen. Nick finishte als 7e en Arno als 15e. Jeroen werd nog 8e in de pelotonsprint en 23e overall. Jörgen finishte in het peloton.

Tegelijk met de wedstrijd voor de amateurs werd ook die voor Elite en Belofte Heren verreden. Jordy Luisman nam hieraan deel. Ook hier reed al vroeg in de wedstrijd een kopgroep weg. Jordy deed nog enkele pogingen om het gat te dichten maar dit lukte helaas niet. Hij finishte uiteindelijk als 10e Elite renner.

Volgend weekend is het team weer actief op de mountainbike. Een deel van de renners rijdt de Bergrace in Oosterbeek en een aantal reizen af naar Duitsland voor een NRW-Cup wedstrijd.

Kijk voor meer info kun je kijken op www.atbteamlemelerveld.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.