Home / archiefcentraal / afscheid bestuursleden scouting lemelerveld

afscheid bestuursleden scouting lemelerveld

Na een maximale zittingsduur heeft Scouting de Verbinding uit Lemelerveld afgelopen vrijdagavond afscheid genomen van twee bestuursleden. Voorzitter Fernie van Munster en secretaris Herman van der Kolk zijn zeven jaar lang het gezicht van het bestuur geweest. Met het vertrek van van Munster staat de functie van voorzitter vacant. Tevens is de scouting op zoek naar vrijwilligers.

Femie van Munster was sinds 2002 actief bestuurslid en vanaf 2004 als voorzitter. Femie was één van de personen die zich met name erg sterk heeft gemaakt voor de kleding zoals Scouting Lemelerveld dat vandaag de dag draagt. Herman kwam zich vlak na de oprichting aanmelden om als vrijwilliger aan de slag te gaan. Hij kende Scouting destijds alleen van verhalen om zich heen.

Sinds 2002 is Herman actief als bestuurslid en van 2004 tot het moment van aftreden beklede Herman het secretariaat. Daarnaast was hij erg gedreven in het organiseren van de diverse acties en voorzag Herman alle deelnemers tijdens de Hemelvaartfietstocht van vers gezette koffie. Herman is begonnen als leider in de rol van Lange Doener, één van de fantasiefiguren uit het verhaal bij de jongste speltak. Binnen Scouting zullen we Herman als duizendpoot dan ook zeker gaan missen.

Na een dankwoord is de bestuurshamer officieel overgedragen aan vicevoorzitter Jos Heuven. Jos zal de taak van voorzitter voorlopig waarnemen. Het secretariaat is overgedragen aan Peter Halman. Het bestuur van Scouting de Verbinding bestaat tevens uit penningmeester Arjan Habers en algemeen bestuurslid Arjan Waijerink. De vacature voor voorzitter staat open en is de scouting hard op zoek naar mensen die een actieve bijdrage willen leveren aan onze vereniging. de vereniging bedankt haar bestuursleden voor hun inzet van de afgelopen jaren. www.scoutingdeverbinding.nl

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.