Home / archiefcentraal / acovanelderen masters klaar voor de nk

acovanelderen masters klaar voor de nk

Giny testte zich in de Rijsserbergloop van afgelopen zaterdag op de 5000 meter, een redelijk zware wegwedstrijd met wat hellingen, zij pakte met overmacht de eerste plaats in een snelle 20.09. Giny komt uit op de NK op de 1500 meter en de 5000 meter .

Astrid liep donderdag de engelse mijl ( 1609 meter) bij het Ijsseldelta- baancircuit en scoorde een goede eerste plaats in 5.53, Astrid gaat bij de NK voor de 800 meter en de 1500 meter. Al met al en goed uitgangspunt voor beide atletes voor een hoge klassering bij het NK.

Lees ook

Digitale ledenvergadering van USV: groen licht voor investering in clubgebouw

NIEUWLEUSEN – De leden van voetbalvereniging USV hebben tijdens de digitale ledenvergadering groen licht gegeven …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.