aanleg n340 een duur grapje

“Als ik alleen al denk aan al die leveranciers zoals de loonwerkers, de voerauto en de melkauto, die in dat geval kilometers moeten omrijden om hier te komen. Dat wordt echt een probleem”, voorspelt hij.

Dat er minder uitstoot is op een weg waarop men kan doorrijden, snapt Wermink, maar dit probleem dan maar verplaatsen van de Hessenweg naar Witharen, lijkt hem geen goede oplossing. “Het aanleggen van een compleet nieuwe weg lijkt misschien op het eerste gezicht wel goedkoper, maar er liggen in totaal een stuk of zes gasleidingen die allemaal verdiept moeten worden. Wat denk je dat dat gaat kosten. En dan hebben we het nog niet eens op het wegenonderhoud dat altijd weer terugkomt. Ik zou het heel jammer vinden wanneer deze mooie buurtschap doorgesneden zou worden en wij noodgedwongen worden aangewezen op Dedemsvaart. Ik ben een Ommenaar en dat wil ik blijven. Dus ben ik voor het combinatiealternatief.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.