Home / archiefcentraal / 2e editie vecht gospel festival al volgeboekt

2e editie vecht gospel festival al volgeboekt

Na het succes van de eerste editie, is ook de tweede editie van het Vecht Gospel Festival binnen twee weken al helemaal volgeboekt. De 22 deelnemende gospelkoren en-bands komen ook nu weer uit heel Nederland, zo zijn er aanmeldingen uit Poortugaal, Hilversum, Bunschoten, Stadskanaal, Gouda, Lelystad, Leeuwarden en zelfs België. Het Vecht Gospel Festival zal plaats vinden op zaterdag 7 april 2012 ( zaterdag voor Pasen ), wederom in de Trefkoele te Dalfsen.

Organisator van dit festival Jan Schoonhoven van Mastermind4you uit Oudleusen is niet helemaal verrast over deze belangstelling. “De deelnemende gospelkorenen bands waren na afloop van de eerste editie van het Vecht Gospel Festival zo enthousiast, dat ik geen moment getwijfeld heb om het programma weer vol te krijgen. Maar dat we na twee weken al helemaal vol zaten had ik echt niet verwacht”.

Het Vecht Gospel Festival zal plaats vinden op zaterdag 7 april 2012 in de Trefkoele te Dalfsen. Totaal zullen er dan 420 deelnemers te zien en te beluisteren zijn. Naast deze optredens is er een markt, een kinderplein met theater Operation Rescue en worden er diverse workshops ( onder andere zangtechniek en songwriting ) gegeven. Nieuw dit jaar zijn de lezingen Bijbelstudies die gegeven zullen worden en zijn er in het programma twee samenzang momenten ingebouwd.

Het festival wordt ‘s avonds afgesloten met een waarbij The Servants (winnaars de Vecht Gospel Award 2011 ) hun medewerking al hebben toegezegd. Daarnaast zijn er onderhandelingen gaande met Rebecca St. James en Kirk Franklin.

Voor een uitgebreide fotosessie en meer informatie over het Vecht Gospel Festival kunt u kijken op www.mastermind4you.nl

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.