Home / archiefcentraal / 16e editie de lelie boardingtoernooi

16e editie de lelie boardingtoernooi

Voetbalvereniging Mariënberg houdt zaterdag voor de zestiende keer het Boardingtoernooi voor eerste elftallen. Vanaf 2011 is bloemenhandel ‘De Lelie’als sponsor verbonden aan het prestigeuze toernooi.

Toernooi-directeur Dick Rosink heeft tien ploegen weten te strikken: Bergentheim, Bruchterveld, Dalen, DVO ’71, Kloosterhaar, OZC, Voorwaarts, Vroomshoopse Boys, ZZVV en natuurlijk de organiserende vereniging Mariënberg.

Vanaf 11.30 uur zullen de teams strijden in twee boarding bakken van 20 bij 40 meter om de felbegeerde Boarding-Pokaal. Het toernooi is traditiegetrouw de afsluiting van een lang voetbalseizoen. Vorig jaar ging Mariënberg met de titel aan de haal. Rond de klok van vieren is bekend wie de opvolger zal worden van de roodzwarten.

Voor de kinderen is er een springkussen. De BBQ is wederom aanwezig en natuurlijk staat het kantine-personeel klaar om u te voorzien van een natje en een droogje. Na afloop zal huis DJ Hoempa Henk een muzikale bijdrage leveren.

Lees ook

Uitslagen Bos Bedden Loopgroep AG’85

NIEUWLEUSEN – De lopers van Bos Bedden Loopgroep AG ’85 uit Nieuwleusen waren de afgelopen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.