Home / archiefcentraal / zwembad olde vechte vanaf 14 mei open

zwembad olde vechte vanaf 14 mei open

Van 16 tot 20 mei wordt in samenwerking met zwemclub Olde Vechte de zwem4daagse georganiseerd. Iedere dag kan er tussen 18.00 en 19.30 uur 250 of 500 meter gezwommen worden. Daarnaast wordt er iedere avond op het veld rondom de baden allerlei activiteiten georganiseerd. Maandag zal wethouder Ko Scheele de officiële opening verrichten zodat de zwem4daagse en het zwemseizoen geopend zijn.

Tijdens de voorverkoop die tot 13 mei in de Carrousel plaats vindt kunt u met korting een (gezins)abonnement voor het zwembad of deelnamepas voor de zwem4daagse aanschaffen. Kijk voor meer informatie, de openingstijden en prijzen op www.carrousel-ommen.nl.

De werkzaamheden aan de badwaterverwarmingsinstallatie zijn bijna afgerond zodat een watertemperatuur van minimaal 22 graden gegarandeerd is. Omdat het bad verwarmd wordt met zonne-energie zullen veel zonuren voor een hogere watertemperatuur zorgen. Daarnaast zijn er zitplaatsen en speeltoestellen gecreëerd zodat het bad aantrekkelijker is geworden voor een dagje zwemplezier.

Lees ook

ASC’62 heeft nieuwe hoofdtrainer

DALFSEN – Met ingang van het seizoen 2022-2023 heeft ASC’62 een nieuwe hoofdtrainer. Het bestuur …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.