Home / archiefcentraal / zilver en brons voor ommer sambokas

zilver en brons voor ommer sambokas

Robin Verbeek en Antonie Zandman reisden vorige week af naar Litouwen, onder begeleiding van trainer en coach Hendrikjan Ningbers en Jacob Knol van Sportcentrum Emsland uit Ommen. Naar het plaatsje Siaullai waar het tweede Internationale Junior Sambo Tournament werd gehouden, In Honour Of Stanislovas Kalikauskas.

De veertien jarige Robin Verbeek kwam uit in de Klasse -55kg. Hij verloor zijn eerste partij, maar kwam terug en won daarna zijn partijen. Hierdoor kwam hij in de kruisfinale, hij behaalde de derde plaats en veroverde een bronzen medaille.

Antonie Zandman veertien jaar, kwam uit in klasse -45kg. Hij won zijn partijen en kwam uit in de finale. Hij behaalde een goede tweede plaats en veroverde een zilveren medaille. Prachtige maar zeer goede prestatie’s van deze jonge Samboka’s uit Ommen, aldus de vereniging.

Lees ook

Wim Frijling Brouwers’ Dalfsen Open tennistoernooi

DALFSEN – Vanaf afgelopen donderdag tot en met zondag werd bij DLTC Gerner in Dalfsen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.