Home / archiefcentraal / zeven nederlandse titels voor ommer teams

zeven nederlandse titels voor ommer teams

Ook de twee teams in de categorie junior vielen in de prijzen. Ze behaalde beiden een kampioenstitel op respectievelijk minitrampoline springtoestel en minitrampoline tafel. Daarnaast wonnen de junioren nog eens twee zilveren en twee bronzen medailles.

Het mix team moest het opnemen tegen sterke tegenstanders die imponeerden met sprongen met een hoge moeilijkheidsgraad. Het GVO team zette daar foutloze sprongenseries tegenover met een strakke uitvoering en eenheid in het team. Het leverde de punten op om uiteindelijk te winnen op alle vijf onderdelen. De twee teams junior kwamen in de middag in actie. In een groot deelnemersveld met maar kleine onderlinge verschillen kwam het vooral aan op afwerking. Met een gedisciplineerde uitvoering en maar heel weinig fouten wonnen ze de NK titels en de vier medailles. Een vierde team uit Ommen in de categorie jeugd greep net naast de prijzen. Het nog onervaren team liet verrassend goede sprongen zien maar maakte te veel foutjes.

Lees ook

Wim Frijling Brouwers’ Dalfsen Open tennistoernooi

DALFSEN – Vanaf afgelopen donderdag tot en met zondag werd bij DLTC Gerner in Dalfsen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.