Home / archiefcentraal / workshop papieren rozen maken

workshop papieren rozen maken

Het programma begint om 11.00 uur en duurt tot 16.30 uur. Bij aanvang wordt begonnen met een rondleiding van Marry door haar prachtige tuin. Geniet van de beelden van Marry’s tuin en ervaar hoe de kleurenwereld van Willy’s schilderwerken tot leven komt. Na de lunch start de workshop ‘Paper Roses’ om 13.00 uur, pauzeren met high tea. De dag eindigt om 16.30 uur.

Interesse? Bel Marry Hartkamp om je aan te melden of voor inlichtingen. Ook is er de mogelijkheid om individueel aan te melden, of met een groep komen. Het adres is Bosrend weg 3 in Dalfsen, (0529) 432617.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.