workshop gezond eten voor je kind

Vanzelfsprekend spelen ouders daar een belangrijke rol in. Medifast wil hen bewust maken van de keuzes die zij maken voor hun kind en organiseert daarom een workshop. Deze is bedoeld voor ouders/verzorgers van kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar.

Onder begeleiding van een diëtiste komen de volgende onderwerpen aan bod: goede voeding voor kinderen van 4-12 jaar, gezond eten met het hele gezin, wat geef je mee naar school tijdens het overblijven en hoe ga je om met snoepen.

De workshop vindt plaats op maandag 23 mei om 20.00 uur in het ziekenhuis in Hardenberg, restaurant Santé. Er zijn geen deelnamekosten aan verbonden.

Aanmelden kan telefonisch op werkdagen tussen 8.00 en 16.30 uur op nummer 0523-276543 of via info@medifast.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.