wisselende resultaten bij de rietvoorn

Zo werd in de Regge, nabij Nieuwebrug, waar de eerste ronde om de strijd om de Vleescentrale-Ommen-cup, prima gevangen. Gerrit Corté werd met 3200 gram winnaar, voor Nico Dekker (2450 gram) en zoon Harold Corté (2250 gram).

Voor de eerste ronde van de seniorencompetitie gingen de hengels in het Ommerkanaal, nabij de basisschool. Jan Nijzink reageerde hier het best op het sein ‘beet’ en viste 1180 gram aan buit bijeen. Alleen Henk Zijsveld (850 gram) en Erik Paarhuis (750 gram) bleven enigszins in het spoor.

In de vijver achter serviceflat De Stadshaghen liet het geschubde gilde de maden grotendeels aan de neus voorbijgaan. Op die van Sien Runherd na: met 1800 gram werd zij winnares van de eerste ronde van de damescompetitie. Miranda Klein werd met 210 gram tweede, pal voor moeder Ineke Klein (200 gram).

De 55-plussers openden de competitie in de eilandvijver naast de rioolzuivering op De Dante. ‘Good old’ Henk Zijsveld liet zien nog altijd een onovertroffen dirigent te zijn aan de hengelstok en viste met 1225 gram het overige deelnemersveld naar huis. Eef Weteringe werd met 950 gram nipt tweede, voor Nico Dekker (920 gram)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.