winst voor nick van den heuvel in arnhem

Nadat het startschot was gevallen ontstond al snel een kopgroep bestaande uit acht man waaronder ook Nick. Jeroen reed in een groep van drie hier kort achter en Dienand volgde rond positie twintig. Nick kon gedurende de wedstrijd goed stand houden in de kopgroep. In de laatste ronde wist hij zelfs weg te rijden uit de groep en pakte zijn eerste overwinning van het seizoen. Jeroen viel na twee snelle ronden een tweetal plaatsen terug en finishte op een dertiende plaats. Dienand reedt hierachter een constante wedstrijd en finishte als vijfentwintigste. Kijk voor meer info op www.atbteamlemelerveld.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.