winnaars personal trainer actie

Als introductie zijn twee gratis kennismakingssessies beschikbaar gesteld. De gelukkige winnaars zijn mevrouw A. Winters uit Ommen en mevrouw K. Berends uit Dalfsen. Zij kunnen gratis kennismaken met de trainingsmethode en worden ontvangen door de Personal Trainer. Daarna volgen een intake gesprek en een eerste work-out met de trainer.

Een Personal Trainer gaat een stap verder dan de fitnessinstructeur. Er wordt met de klant een persoonlijk trainingsschema opgesteld, waarin te behalen doelen verwerkt worden en de tijd en inzet die daar voor nodig is. De een op een samenwerking tussen trainer en klant is veel nauwer en persoonlijker, er wordt beter gelet op vorderingen en de aanpak wordt steeds bijgesteld om de inzet zo optimaal mogelijk te houden en de gestelde doelen te bereiken. Zo kan in een zo kort mogelijke periode een zo goed mogelijk resultaat behaald worden, geheel naar de wensen van de klant.

Meer informatie over Personal Training bij Sportrijk fit & gezond, kijk op www.sportrijk.nl of bel 0529-454508 of kom langs op Nieuwelandstraat 12, Ommen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.