Home / archiefcentraal / willibrordusschool ook dit jaar lekker fit

willibrordusschool ook dit jaar lekker fit

Deze week beginnen de kinderen’s morgens met een stukje muzikale ochtendgymnastiek. Bij mooi weer buiten, bij regen binnen. Ook ouders worden uitgenodigd om mee te doen. Verder ondergaan de kinderen een fittest onder leiding van een vakleerkracht en komt dietiste Jeltje Riedstra een ochtend mee ontbijten met de kinderen van de school, waar zij ook een les zal besteden over voeding. Groep zeven en acht bezoekt een supermarkt in Ommen waar dietiste Angela Schokker de kinderen gaat vertellen waar je op moet letten bij het kopen van goede voeding. “Het belooft een leuke week te worden”, aldus de heer Leferink, team Sint-Willibrodusschool.

Lees ook

Vilsteren moet het hoofd buigen voor Epse

EPSE – Met een zwaarbevochten ‘bloed, zweet en tranenoverwinning’ op Mariënheem in de pocket reisde …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.