Home / archiefcentraal / vrouwen fc twente op boardingtoernooi

vrouwen fc twente op boardingtoernooi

De Tukkerse dames zijn al voor het derde jaar inpandig op het Westerpark voor dit prestigieuze toernooi. Naast de publiektrekkers nemen ook de elftallen van Bruchterveld, Bergentheim, HTC Zwolle, Vroomshoopse Boys, Gramsbergen en de organiserende vereniging Mariënberg aan het toernooi deel. Vanaf 13.00 uur zal de bal gaan rollen op de twee boardingvelden van 20 bij 40 meter. De vraag, volgens de vereniging, is: “Gaat FC Twente wederom zegevieren of weet bijvoorbeeld tweede klasser Bruchterveld de favorieten een pootje te lichten?” Afwachten dus.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.