Home / archiefcentraal / voorwaarts en den ham in balans

voorwaarts en den ham in balans

Na het behalen van een gelijke stand mag Den Ham zich volledig gaan richten op de nacompetitie.

Voorwaarts bleef in het eerste gedeelte de bovenliggende partij en het kreeg enkele kansen om de score uit te bouwen. Na ongeveer twintig minuten kwam het team van Henk Mennegat beter in de wedstrijd en Robin Bergins was meteen enkele malen gevaarlijk. Vlak voor rust wist Gert Nijmeijer dan toch de gelijkmaker binnen te tikken. Een corner over meerdere schijven werd door hem beheerst tegen de touwen geschoten.

In de tweede helft liet Den Ham duidelijk zien dat het voor een goed resultaat voetbalde. Voorwaarts moest alle zeilen bij zetten en trok in de 53e minuut aan de noodrem door Robin Bergins binnen het strafschopgebied onreglementair te vloeren. Tim Nijzink schoot de toegekende penalty overtuigend binnen. Het Hammer team leek door te drukken en Robin Bergins en Gerdo Kuiper kregen een opgelegde kans om de score uit te bouwen. In het laatste gedeelte kwam Voorwaarts weer terug in de wedstrijd. Nadat keeper Bram Vuurboom enkele prima reddingen had verricht, was hij een kwartier voor tijd kansloos op een schuiver van Gert Dogger. De 2-2 werkte verlammend op het spel van Den Ham en ondanks een lange tijd gunstige tussenstand in Enschede en dat Den Ham vol op de aanval speelde, kwam er geen wijziging in het resultaat. Uiteindelijk won Drienerlo in de slotfase en legde zo beslag op de titel. Den Ham mag zich volledig gaan richten op de nacompetitie.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.